Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ
Супер Нејчурмакс Тепих Шампон
Ние сме првата фирма
во светот во професионалната
прашка за тепихи
Испитајте го производот
Рачно Ткаени Тепих Шампон
Додава Вредност
на Вашето Бизнис
Испитајте го производот
СУПЕР МОЌ ШАМПОН ЗА ТЕПИШ
Резултат на нашата
експертиза во
перењето на теписи
Испитајте го производот
НИТРО ТЕПИШ ШАМПОН
Вашата Бренда
која ја зголемува
вашиот Бизнис
Испитајте го производот
КЛАСИЧЕН NATUREMAX ШАМПОН ЗА ТЕПИШ
Ние сме најдобрите
во светот во
професионалните
производи
Испитајте го производот
ВАЛЕНТИНА ТЕПИШ ПАРФЕМ
Шармантни мириси
ги извозиме
во 56 земји
Испитајте го производот
A TYPE СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПЕТИ ОД ТЕПИХ
Најсилните средства
за отстранување на
пети од тепих
Испитајте го производот
DI-PANZER СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПЕТИ ОД ТЕПИХ
Отстранувач на петна,
во неговото срце е силата
Испитајте го производот

Зошто Ера 111?

Era 111 Тепих Шампон најдобро одговара за намалување на месечните и годишните ваши трошоци за детергент. За блескавост, мекост и извонредна моќ на чистење, ќе го подобрите квалитетот на вашите излези. Подолу

Шампони За Перење На Теписи

Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Најпродавани
Model: KLASIKNATUREMAX30LT
Во постапка на индустриско перење на килими; ова е посебно формулирано високоефикасно средство за отстранување на прав, прашина, дамка и други замрсув..
2.460,00 ₺ 2.664,00 ₺
Vergiler Hariç:2.050,00 ₺
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Најпродавани
Model: NATUREMAX30LT
Во индустриските процеси на перење на килими; ова е специјално формулиран високоефикасен производ за отстранување на прав, прашина, дамки и други зага..
2.495,00 ₺ 2.664,00 ₺
Vergiler Hariç:2.079,17 ₺
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Најпродавани
Model: SUPERPOWER30LT
ERA 111, секогаш преминувајќи ги очекувањата со своите иновации, е шампон кој ги остварува соните. Подобро од ова до денес не беше произведено...Произ..
3.390,00 ₺ 3.588,00 ₺
Vergiler Hariç:2.825,00 ₺
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Најпродавани
Model: NITRO30LT
Во постапка на индустриско перење на килими; ова е посебно формулирано високоефикасно средство за отстранување на прав, прашина, дамка и други замрсув..
2.190,00 ₺ 2.348,40 ₺
Vergiler Hariç:1.825,00 ₺

Средство За Отстранување На Петли Од Килими

 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л  Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
Најпродавани
Model: DIPANZER20LT
За да ги купите средствата за отстранување на петна за тепици по поскапа цена, контактирајте ги нашите консултанти за клиенти+ Извонреден ефект на теп..
2.484,00 ₺
Vergiler Hariç:2.070,00 ₺
Model: ATYPEEFFECT20LT
За да ги добиете Чистачите за Петли на Тепихот по пониска цена од онаа која ја гледате овде, контактирајте ги нашите Клиентски Консултанти+ Извонредно..
1.344,00 ₺
Vergiler Hariç:1.120,00 ₺
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Најпродавани
Model: ATYPE20LT
За пониска цена од ова што ги гледате тука на Производи Чистење Директ можете да разговарате со нашите Клиентски Консултанти+ Извонреден ефект за пове..
2.118,00 ₺ 2.322,00 ₺
Vergiler Hariç:1.765,00 ₺
Model: ETAMAX20LT
+ Специјален производ со извонредно дејство на преку 100 видови пети и масни остатоци+ Тежок агент за отстранување на масло, пети и нечистотии+ Концен..
1.602,00 ₺
Vergiler Hariç:1.335,00 ₺

Среќни Корисници

Можете да ги гледате корисничките видеа за производите на ERA 111, кои се најпродавани во Турција и се непрекинато користат во илјадници бизниси за перење на килими.

Технологија за Пренос на Пратки од Днот до Површината

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.