Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Чести Прашања

Не, Era 111 Шампон за килими е двојно дејство и нема потреба од дополнителна употреба на омекнувач.

Да, можете да го користите на сите килими, вклучувајќи машински ткаеници, рачно ткаеници и вунени килими. Кога перете рачно ткаеници и вунени килими, треба да се придржувате до одредени правила. Овие информации можете да ги најдете на долунаведените под-линкови.

Според статистиките кои ги направивме меѓу корисниците наши клиенти, откриеме дека големата повеќина на искусните фирми кои имаат поставено системот и добро четкаат, (видете: статијата на нашата подобрена, ефикасна техника за перење на килими и членот Era 111) не користат други дополнителни производи заедно со Era 111 Шампон за килими (околу 80%). Во составот на Era 111 има максимална концентрација на средства за отстранување на петли и нонионски активни состојки. Меѓутоа, има фирми за перење на килими кои користат други производи за отстранување на петли или избелувачи произведени од нас или други фирми. Во секој случај, ако сакате да ги користите, може да додадете мала количина на водата која се користи за подготовка според загаденоста на килимот. Ако сакате да додадете избелувач, Era 111 Шампон за килими може да се користи заедно со него, без да влијае на својствата на производот, бидејќи нема хемиска реакција која ќе влијае на својствата на производот. Важно е да се има предвид дека прекумерната употреба на избелувач може да ја скрати врзносот на килимотКористиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.