Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

За нас

За нас

SABUNCUOĞLU KİMYA ANONİM ŞİRKETİ

Производниот објект на нашата компанија SABUNCUOĞLU KİMYA A.Ş. се наоѓа во ИТОБ Организираниот индустриски регион во Измир. Нашата компанија, освен што произведува производи за чистење и козметички производи, се специјализира и во областа на перформанс кемикалиите, водејќи истражувања и развој на нови проекти. Покрај тоа, ние произведуваме специфични производи за одредени области и индустриски сектори и се стремиме да произведеме производи кои се високо перформансни, пријатни за животната средина, базирани на обновливи суровини и со висок степен на биолошка расклопливост.

Произведува професионални производи и води истражувања и развој во областа на производите.Произведува концентрирани производи, како и производи за одредени индустриски сектори кои се тежоки, високоперформантни. Нашата компанија работи според принципите на управување со вкупна квалитет и постојано се занимава со истражување и развој. Производството се одвива според принципот да се прави најдоброто што може да се направи. Компанијата развива производи и процеси на база на природни и обновливи суровини во своите лаборатории, со формули кои ги развила самата. Со секое производство и производ, компанијата се стреми да биде најдобра и да ги изведе сите свои активности според овие принципи.

%99 задоволство со нашите производи и благодариме на повеќе од 19.000 корисници кои ги избраа нашите производи.


Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.