Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Политика за приватност

Сабунчуоглу Кимја Санаји и Трговија А.Ш., се зафатува со заштитата на приватноста на клиентите. Оваа Политика за Приватност објаснува како се собираат, користат, споделуваат и штитат личните податоци. Оваа политика се однесува на веб-страниците, производите и услугите кои ги нуди Сабунчуоглу Кимја Санаји и Трговија А.Ш.


1. Собирање и Користење на Лични Податоци


Сабунчуоглу Кимја Санаји и Трговија А.Ш., може да собира и користи лични податоци за следните цели:


- Предлагање и менаџирање на производите и услугите

- Обезбедување на клиентска поддршка

- Сprovedba на маркетинг и промотивни активности

- Статистичка анализа

- Спроведување на законски задолжувања


2. Споделување на Лични Податоци


Вашите лични податоци може да бидат споделени само со трети страни во рамките на законските задолжувања и соработка. Сабунчуоглу Кимја Санаји и Трговија А.Ш., нема да ги споделува вашите лични податоци без ваша дозвола.


3. Заштита на Лични Податоци


Сабунчуоглу Кимја Санаји и Трговија А.Ш., презема соодветни технички и организациски мерки за заштита на вашите лични податоци. Применуваме мерки за заштита од неовластен пристап, измена или раскривање на вашите податоци.


4. Колачиња (Cookies)


Нашата веб-страница може да користи колачиња и други слични технологии за следење. Колачињата се користат за подобрување на корисничкото искуство и ефикасноста на сајтот. Можете да ги управувате своите преференции за колачиња преку поставките на вашиот прелистувач.


5. Права на Сопственикот на Податоците


Вие имате следниве права поврзани со вашите лични податоци:


- Право на пристап до вашите лични податоци

- Право на исправка на вашите лични податоци

- Право на бришење на вашите лични податоци

- Право на ограничување на обработката на вашите лични податоци

- Право на преносливост на вашите лични податоци

- Право на противставување на обработката на вашите лични податоци


Ако имате било какви прашања или барања поврзани со вашите лични податоци, ве молиме контактирајте не.


6. Промени и Ажурира


ња


Оваа Политика за Приватност може да се ажурира во согласност со законските задолжувања и промените во начинот на работа. Во случај на ажурирање, ќе бидете известени.


Со прочитување и разбирање на Политиката за Приватност на Сабунчуоглу Кимја Санаји и Трговија А.Ш., се согласувате со неа.

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.