Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л

Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Тежок Задолжител - Концентриран
Перформанс Тестирано - Напреден Ниво
Место на употреба Професионални претпријатија за перење на килими и мебел
Истакнати разлики Контрола на пена за професионален шампон за килими. Матичен шампон произведен за перење на тепиши како што се текстилни тепиши, текстилни тепиши како Халекс и слични.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.482,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.235,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
CE СертификатИма                        
ISO 14001 СертификатИма                        
ISO 9001-2018 СертификатИма                       
Извештај за блиставостИма                       
Одобрение од Министерството за здравствоИма                       
Лиценца за ПроизводствоИма                       


+ Otel halıları, Halıflex, Döşeme Halılar gibi yerinde makina ile yıkama gerektiren uygulamalarda kullanılan köpük kontrollü, üstün leke sökme gücüne sahip Matik Halı Şampuanıdır.

  • Се користи со додавање на 100 мл во 10 литри вода.
  • За подобро чистење на тешките петна, истурајте 1 чаена лажичка Era 111 Мтк Шампон за теписи врз петното и распределете го. По неколку минути можете да продолжите со процесот на миење на местото.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.