Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг

Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 кг
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење концентрирана
Перформанс Тестирано - Напредно ниво
Место на употреба Професионално чистење на фотелји и тапацирани мебели
Истакнати разлики Се користи по професионално чистење на сите видови на кревети, тапациран мебел и подни облоги, за постчистење и исфрлање по чистењето.
Место на производство ИТОБ Организирана Индустријска Зона / Измир
1.350,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.125,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+Mašinskoto pranje na tepisi i stolici vo mestoto i pranje na stolici se ne može vrši so ispiranje so voda, pa upotrebata na rastvor za ispiranje e nameneta za neutralizacija na detergentite kako rešenie.

+Go osigurava pojasniot izgled na koltukot ili tepihot.

+Go sprecuva izbrakuvanjeto na mrljite po pranjeto.

Користи се во чистење на килими и канапи, додавајќи 100 мл (1/100) во 10 литри вода.

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.