Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг

Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
Era 111 Mtk Тепих Шампон 20 кг
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Тежок Задолжител - Концентриран
Перформанс Тестирано - Напреден Ниво
Место на употреба Професионални претпријатија за перење на килими и мебел
Истакнати разлики Контрола на пена за професионален шампон за килими. Матичен шампон произведен за перење на тепиши како што се текстилни тепиши, текстилни тепиши како Халекс и слични.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.482,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.235,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
CE СертификатИма                        
ISO 14001 СертификатИма                        
ISO 9001-2018 СертификатИма                       
Извештај за блиставостИма                       
Одобрение од Министерството за здравствоИма                       
Лиценца за ПроизводствоИма                       


+ Otel halıları, Halıflex, Döşeme Halılar gibi yerinde makina ile yıkama gerektiren uygulamalarda kullanılan köpük kontrollü, üstün leke sökme gücüne sahip Matik Halı Şampuanıdır.

  • Се користи со додавање на 100 мл во 10 литри вода.
  • За подобро чистење на тешките петна, истурајте 1 чаена лажичка Era 111 Мтк Шампон за теписи врз петното и распределете го. По неколку минути можете да продолжите со процесот на миење на местото.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.