Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л

Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Embera 44 Тепих Парфем 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Посебно објаснување Ембера 44: Вие не го избирате, таа ве потегнува со сила и ви вели на вашите чувства: и по 44 години, не може да ме заборавите...
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Yüksek KalıcılıkВисока Трајност
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Чисто масло базирано миризмо. Висока долна тачка. Трајен мирис. Не остава масни пети.
Место на производство İtob Organize Sanayi Bölgesi / İzmir
3.300,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.750,00 ₺

Mevcut Seçenekler:


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


Можете да ги добиете парфемите за теписи по уште поповолна цена од онаа што ја гледате тука, за да порачате контактирајте ги нашите службеници за клиенти.

+ Висок диплома.
+ Трајен мирис.
+ Не остава петови.

Ембера 44: Вие не го избирате, таа ве потегнува со сила и ви вели на вашите чувства: и по 44 години, не може да ме заборавите...
  • Се користи за мирисање на килими, завеси, облека и секое место.
  • Се користи преку распрсквање на местото каде ќе се примени.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.