Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л

Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Florone 111 Тепих Парфем 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Посебно објаснување Цветни мириси се помеѓу неодоливите избори на сите. Мирисот започнува со ноти на јаболко и тропски плодови, продолжувајќи со средни ноти на иланг-иланг и јасмин, и завршувајќи со дрвени ноти и допир на амбра
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Висока Трајност
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Чисто масло базирано миризмо. Висока долна тачка. Трајен мирис. Не остава масни пети.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
3.480,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.900,00 ₺

Mevcut Seçenekler:


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Висок долна тачка.

+ Трајен мирис.

+ Не остава масни пети.

Florone 111 Концепт: Постојат реалности кои е невозможно да се заменат. Еве го ова зборува Florone; мажите сакаат женски, а жените сакаат машки мириси. Светски познатите парфемери работат векови на оваа идеја."

  • Се користи за освежување на килими, завеси, облека и секаков вид на простори.
  • Се користи со распрсквач на местото каде што се применува.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.