Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л

Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Multi Ekinoze Тепих Парфем 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Посебно објаснување Бели Цветови и Акватички Ноти овој парфем предизвикува релаксирачко воздух и смирување на стресот. Во ароматерапијата, природни методи за лекување, се користат мирисни билки кои имаат позитивен ефект на душата. Горните ноти се соединуваат со цветни и дрвесни ноти
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Висока Трајност
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Чисто масло базирано миризмо. Висока долна тачка. Трајен мирис. Не остава масни пети.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
3.402,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.835,00 ₺

Mevcut Seçenekler:


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


Halı Parfümlerini Burada Gördüğünüz Fiyattan Daha da İndirimli Almak İçin Müşteri Danışmanlarımızla Görüşebilirsiniz

Професионално Средство за Чишћење на Тапациран Мебел

Пружа Сјај

Лесно Се Исчешува

Поставување на Пена

Кога сте во најтешки моменти, обично го повикувате најблискиот до вас, вистина ли? Така што, чувствувањето на Мулти Ексиноз е слично на тоа...

  • Се користи за освежување на тепици, завеси, облеки и секаков простор.
  • Се користи со прскање на местото каде што сакате да го примените.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.