Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л

Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
Era 111 My Todays Тепих Парфем 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Посебно објаснување Zencefil, Gül, Kardamom Ve Tarhun Üst Notlarda Ananas İle Enteresan Bir Kombinasyon Yaratmış. Orta Ve Dip Notlarda İse Tarçın, Vetiver, Sedir Ağacı, Sandal Ağacı, Meşe Yosunu, Musk Ve Tonka Fasülyesi Hoş Bir Derinlik Etkisi Yaratmakta.
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Висока Трајност
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Водно-основен арома, технологија со пукачки микрокапсули, висока нота, трајен мирис, не остава пети
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
2.130,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.775,00 ₺

Mevcut Seçenekler:


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Пукачки мирис со МИКРОКАПСУЛИ.

+ Висока нота.

+ Трајен мирис.

+ Не остава пети.

MY TODAYS: Времето на оние кои го почитуваат квалитетот го вели овој мирис. Личност, карактер, стабилност во овој мирис..."

  • Се користи за освежување на тепици, завеси, облеки и секаков простор.
  • Се користи со прскање на местото каде што сакате да го примените.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.