Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л

Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
Era 111 Исфрлање Раствор Rinse 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење концентрирана
Перформанс Тестирано - Напредно ниво
Место на употреба Професионално чистење на фотелји и тапацирани мебели
Истакнати разлики Се користи по професионално чистење на сите видови на кревети, тапациран мебел и подни облоги, за постчистење и исфрлање по чистењето.
Место на производство ИТОБ Организирана Индустријска Зона / Измир
1.350,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.125,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+Mašinskoto pranje na tepisi i stolici vo mestoto i pranje na stolici se ne može vrši so ispiranje so voda, pa upotrebata na rastvor za ispiranje e nameneta za neutralizacija na detergentite kako rešenie.

+Go osigurava pojasniot izgled na koltukot ili tepihot.

+Go sprecuva izbrakuvanjeto na mrljite po pranjeto.

Користи се во чистење на килими и канапи, додавајќи 100 мл (1/100) во 10 литри вода.

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.