Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Перформанс Компонента

Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
Era 111 Перформанс Компонента
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Посебно објаснување Ќeлнотo измивање на тепихот, ја зголемува процентот на сјај на тепихот.
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Тестирано - Напредно Ниво
Место на употреба Професионални Претпријатија за Перење на Килими
Истакнати разлики Креиран е иновативен производ за цел да се намали количеството на шампон во тврди (камени) води и подобри перформансите на шампонот
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.278,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.065,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Специјално дизајниран иновативен производ со цел да се намали количеството на шампон во тврди (камени) води и да се подобри перформансата на шампонот.

+ Го зголемува процентот на сјај на килими во постапките на перење на килими.

+ Има формула која функционира во комбинација со Era 111 Halı Şampuanları. Не се препорачува употреба со други производи.

+ Одлична стабилност во сите видови тврди (камени) води.

Era 111 Шампон за Теписи се додава на водата која е претходно мешана, пред да се додаде шампон, 0,5 литри Era 111 Компонента за Перформанси се додаваат на 100 литри вода и се мешаат. Потоа се додава шампонот и се завршува мешањето на кајш.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.