Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Течност за размножување на шампон за килими 5 Литри

Era 111 Течност за размножување на шампон за килими 5 Литри
Era 111 Течност за размножување на шампон за килими 5 Литри
Era 111 Течност за размножување на шампон за килими 5 Литри
Најпродавани
Era 111 Течност за размножување на шампон за килими 5 Литри
Era 111 Течност за размножување на шампон за килими 5 Литри
Era 111 Течност за размножување на шампон за килими 5 Литри
Era 111 Течност за размножување на шампон за килими 5 Литри
552,00 ₺
Vergiler Hariç: 460,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


Компонента за умножување на шампон за килими Era 111 Супер Нејтурмакс се користи во процесот на умножување на Era 111 Шампон за килими.

Ви овозможува да добиете две бидона производ од еден бидон.

Производ на истражување и развој во лабораториите на Сабунџуоглу Хемија А.Ш. за многу години.

Осигурува стабилизација во умножениот производ.

Спречување на формирање на бактерии во умножениот производ.

Подобрување на јачината на умножениот производ.

Користењето на производот може да го научите гледајќи го видеото подолу. (Поврзаното видео е пресметано за 60 литри.)


Само за употреба со Era 111 Супер Нејчурмакс Шампон за Килими.

Користејќи тара на тежина, поделете го вашето 30 кг Era 111 Супер Нејчурмакс Шампон за Килими на два дела по 15 кг.

Додадете 15 литри вода на 15 килограмскиот шампон и добро измешајте.

Додадете 2,5 кг Компонента за Разредување на Era 111 Шампон за Килими и продолжете со мешање. Ќе забележите дека производот станува подобар.

Истото го направете и со преостанатите 15 килограми.

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.