Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л

Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Рачно Ткаен Јун Шампон за Килими 30 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Тежок Задолжител - Концентриран
Перформанс Тестирано - Напреден Ниво
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Враќа Висок Блесок. (Одобрено од Истанбулскиот универзитет за блесок.) Лесно се исплакнува. Не остава лепливи остатоци. Богато пенлив. Со активна пена формула ги носи нечистотиите од дното на површината. Осигурува свеж изглед на боите. Антистатичен - Антиалергичен. Содржи омекнувач. Економичен со ниски трошоци за употреба.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
2.430,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.025,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
CE СертификатИма                        
ISO 14001 СертификатИма                        
ISO 9001-2018 СертификатИма                       
Извештај за блиставостИма                       
Одобрение од Министерството за здравствоИма                       
Лиценца за ПроизводствоИма                       "Era 111 Шампон за Рачно Ткаени Јунски Килими 30 кг", индустријско средство што е специјално формулирано за отстранување на прав, прашина, пете и други загадувачи од јунски килими во индустријските процеси на перење. Ова е високоефикасен производ, наменет исклучиво за професионална употреба.

Овој шампон проникнува длабоко во површината на килимите, и ги чисти загадувачите и петите во корен. Истовремено, обезбедува свеж изглед на килимите, без ицрепување на боите и без штета.

Era 111 Шампони за Килими се идеален избор за претпријатија кои нудат професионални услуги за перење на килими. Тие се неопходен помошник за илјадници претпријатија ширум светот.

Овој производ е пригоден за употреба при перење на различни видови килими, вклучително и машински ткаени килими. Неговата најголема предност е што им обезбедува блескав изглед на килимите.

Има технологија за нулализација на мириси.

+ Користи се при индустриско перење на машински ткаени килими и секакви видови рачно ткаени јунски килими.
+ Во последните 10 години, се произведени стотици тони од овој производ за Турција и меѓународни пазари.
+ Се смета за економичен производ според стапката на употреба.
+ Не бара употреба на дополнителен омекнувач.
+ Технички производ за професионалци.
+ Со 30 кг има капацитет за перење на најмалку 5000 м² килими.
+ Во меки води, може да се измеша 10 кг во 1 тон вода, со што може да се переат 1650 м² килими.

Рачно измитајте вунени килими и килими од вуна, миејќи ги брзо и одма после стиската.

Пред миењето на килими, прво отстранете правото.

Бидејќи El Dokuma Yün Halı Şampuanı е концентриран производ, препорачливо е да се користи разведен во топла вода, особено во зимските месеци.

Корисници на автоматски машини:

  • Додадете 10 кг на 1 тон вода и добро измешајте, со оваа смеса можете да миете килими на површина од 1650 м² во автоматската машина. Можете да ги прилагодите поставките на машината според овие односи.

Корисници на рачни машини:

  • Додадете 10 кг на 1 тон вода и добро измешајте, со оваа смеса можете да миете килими на површина од 1650 м².
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.