Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л

Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
Era 111 Специјален шампон за посебни килими Carpetyum 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Посебно објаснување Шампон за перење на килими, специјално креиран за фирми за перење на килими. Era 111 Шампон Carpetyum, Свилен килим, Бамбус килим, Вулнаст килим, Памучен килим, Shaggy килим и Рачно ткаени килими заедно се специјално креирани.
Тип на користење Тежок Задолжител - Концентриран
Перформанс Тестирано - Напреден Ниво
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.482,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.235,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
CE СертификатИма                        
ISO 14001 СертификатИма                        
ISO 9001-2018 СертификатИма                       
Извештај за блиставостИма                       
Одобрение од Министерството за здравствоИма                       
Лиценца за ПроизводствоИма                       


Шампон за перење на килими, специјално креиран за фирми за перење на килими. Era 111 Шампон Carpetyum, специјално дизајниран за Свилен килим, Бамбус килим, Вулнаст килим, Памучен килим, Shaggy килим и Рачно ткаени килими.

Само за професионална употреба.

Овој шампон проникнува во длабината на површината на килимот, и ги чисти замрсувачите и петите од корен. Истовремено, без да ги изгуби боите и без да го оштети, го чисти килимот за блесок.

Најголемата карактеристика на овој производ е давањето на блесок на килимот.

Има технологија за неутрализација на миризба.

+ Во однос на процентот на употреба, е врло економичен производ.

+ Не бара користење на дополнителен омекнувач.

+ Технички напреден производ за професионалци.

+ Со 20 кг има капацитет за перење на минимум 3000 м² килим.

+ Во меки води, со 1 тон вода ставете 10 кг и добро измешајте, со добиениот микс можете да перете 1500 м² килим."

Пред прането, почистете ги прашина од килимите за подобри резултати.

Специјално за специјални килими, препорачано е да се користи концентриран производ како Carpetyum Шампон за Килими, посебно за зимските месеци, со растворање во топла вода.

Корисници на автоматски машини:

  • Во меки води, додајте 10 кг на 1 тона вода и добро измешајте, со оваа смеса може да перете 1500 м² килим во вашата автоматска машина. Можете да ги подесите поставките на вашата машина според овие односи.

Корисници на рачни машини:

  • Во меки води, додајте 10 кг на 1 тона вода и добро измешајте, со оваа смеса можете да перете 1500 м² килим.
  • Перете рачно ткаени и вунени килими, перете брзо и одма.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.