Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л

Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Најпродавани
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Супер Повеќе Моќен Висок Концентрат Шампон за Килими 30 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Тежок Задолжител - Концентриран
Перформанс Тестирано - Напреден Ниво
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Враќа Висок Блесок. (Одобрено од Истанбулскиот универзитет за блесок.) Лесно се исплакнува. Не остава лепливи остатоци. Богато пенлив. Со активна пена формула ги носи нечистотиите од дното на површината. Осигурува свеж изглед на боите. Антистатичен - Антиалергичен. Содржи омекнувач. Економичен со ниски трошоци за употреба.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
Gün
Saat
Dakika
Saniye
3.390,00 ₺
3.588,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.825,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
CE СертификатИма                        
ISO 14001 СертификатИма                        
ISO 9001-2018 СертификатИма                       
Извештај за блиставостИма                       
Одобрение од Министерството за здравствоИма                       
Лиценца за ПроизводствоИма                       


ERA 111, секогаш преминувајќи ги очекувањата со своите иновации, е шампон кој ги остварува соните. Подобро од ова до денес не беше произведено...

Произведен со искуство од 18 години во производството на шампон за килими, Era 111 Супер Повеќе Моќен Шампон за Килими е високо концентриран.

Со многу ниска концентрација на употреба, висок брилјанс и можност за отстранување на пети, ве чини среќни вас и вашите клиенти.

ERA 111 СУПЕР ПОВЕЌЕ МОЌЕН ШАМПОН ЗА КИЛИМИ

Во индустриско перење на килими; посебно формулиран за отстранување на прав, прашина, дамка и други замрсувачи од килимот.

Само за професионална употреба.

Овој шампон, со проникнување во длабината на површината на килимот, ги чисти замрсувачите и петите. Истовремено, осигурува килимот да биде чист и блеснува, без изгубување на боја и штета.

Era 111 Шампони за Килими се идеален избор за професионални услуги за перење на килими. Неизоставен помошник на илјадници претпријатија ширум светот.

Погоден е за различни видови килими, вклучувајќи машински изработени килими.

Најголема карактеристика на овој производ е неговата можност да ги освежи и даде блескав изглед на килимот.

Со технологија за неутрализација на миризба.

+ Се користи за индустриско перење на машински и секаков вид рачно изработен вунени килими.

+ Во последните 10 години се произведоа стотици тони од овој производ за Турција и Иноземство.

+ Економичен е кога се разгледува процентот на употреба.

+ Не бара употреба на дополнителен омекнувач.

+ Технички производ за професионалци.

+ Со 30 кг има капацитет за перење на минимум 10.000 м² килим.

+ Во меки води, со 1 тон вода ставете 3 кг и добро измешајте, со добиениот микс можете да перете 900 м² килим."

Перењето на тепици предходно отстранување на правото може да донесе подобри резултати.

Супер Повер Хали Шампон е концентриран производ, затоа се препорачува да се користи во топла вода, особено за време на зимата. 

Корисници на автоматски машини:

Додадете 3 кг во 1 тон мека вода и добро измешајте. Со оваа комбинација, можете да перете 900 м² тепици во автоматска машина. Можете да ги подесите поставките на машината според овие пропорции.  

Корисници на рачни машини:

Додадете 3 кг во 1 тон мека вода и добро измешајте. Со оваа комбинација, можете да перете 900 м² тепици со рачна машина.

Перете раком тепиците од вуна и рачно ткаеници, перете брзо и одма истиснете. 

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.