Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л

Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
Era 111 Оптички Растворувач на Патеки 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Концентриран
Перформанс Тестирано - Напреден Ниво
Истакнати разлики Многуфункционално Средство за Чистење со Висок Ефект
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.800,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.500,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Поддршка за Сапување.

+ Се користи како растворувач за сите видови кирки на теписи и текстил.

+ Исто така се користи за перење на ролетни завеси и кревети.

  • Се користи за отстранување на пети на секаковидни килими и текстил и како помагач при перење.
  • По перењето на килимот, може да се примени локално со помош на распрсувач за пети на килимот или да се додаде во смеса со детергентна вода во однос од 1/100 како додаток за поддршка.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.