Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л

Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Најпродавани
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
Era 111 Spektrum Отстранувач на Петсетување 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Висок Ефект
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Се користи пред примена на притисок на вода за тешко загадени перди на тепих.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.272,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.060,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Со силно делување, не се препорачува локална апликација.

+ Кога не се користи тврда четка, се користи како помошен производ со додавање на 1/100 во комбинација со детергентно растворена вода.

+ Се користи за чистење на тешко загадени перди на теписи со притисок на вода.

+ Има дезинфекциско дејство.

+ Има антимикробно и антимаикробно делување.

+ Моментално уништува бактерии во хлороформ во водата.

+ Ефикасен избелител и средство за отстранување на тешки мачка.

Спектрум Леке Сокач е многу силно производ. Некои видови на теписи поради разликата во структурата на нишките може да реагираат по различен начин. Затоа, претходно направете тест на мала површина на тепихот пред да го користите.

  • Се користи за отстранување на пети и како помошно средство за перење на секакви видови на теписи и текстил, исто така може да се користи како избелувач.
  • Може да се користи и како дополнителен производ со додање на 1/100 во вода за мешање на детергент.

ERA 111 СПЕКТРУМ ОДСТРАНУВАЧ НА ПЕТСТАИ

Поради своето агенто за избелување, овој производ е ефикасен во многу различни групи на петстваи. При употреба во големи количини може да предизвика штета на хали или текстил. Во професионалните апликации за перење на хали, со додавање на 2 кг на тон вода, може да се осигура хигиена на халите.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.