Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л

Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Најпродавани
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
Era 111 Tiryandafil Тепих Парфем 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Посебно објаснување Ориентални композиции што вклучуваат цветни есенции, отворањето го прават со портокал и жасмин во горните ноти, продолжува со ванила во средните ноти, а во долните ноти наоѓаме карамела, сандаловина, пачули и мускус.
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Висока Трајност
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Чисто масло базирано миризмо. Висока долна тачка. Трајен мирис. Не остава масни пети.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
Gün
Saat
Dakika
Saniye
3.720,00 ₺
4.104,00 ₺
Vergiler Hariç: 3.100,00 ₺

Mevcut Seçenekler:


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Првокласен Хали Парфем

+ Висок дипнот.

  + Траен мирис.

+ Не остава пети.


КАКО МИРИСОР Е ТИРЈАНДАФИЛ? : Ние му викаме Тирјандафил, како на нашето семејство Сабунџуоглу. Таа е како нашата ќерка. Нашата јасмин со 30 листа, таа е нашата. Нејзиниот мирис се шири низ планините и долините, а сега и на халите. Тешко е да ја заборавиме...

  • Се користи за чистење на секаков вид теписи, завеси, облеки и за освежување на секаков вид простор.
  • Се користи со псување на 30 цм од местото каде што сакате да го примените.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.