Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)

 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
 Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
Era 111 Прашок за перење (Одеќи-Покривачи)
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење индустриски
Перформанс Висок ефект
Место на употреба Професионални оператори за перење на ќилими.
Истакнати разлики Се користи за перење на сите облеки, ќебеци и ќебета во индустриски и домашни машини за перење.
Место на производство ITOB Организирана Индустриска Зона / Измир
2.298,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.915,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


Се користи за перење на сите облеки, ќебеци и ќебета во индустриски и домашни машини за перење.

+ 25 litre voda dodava se edna časa za upotreba.

+ Vo mašinite za perenje na veš; za 5 kg veš, dodava se 100 ml (2 šolčici) veš (ćebe-pokrivač) deterdent vo odeljakot za deterdent na mašinata.

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.