Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л

Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л
Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л
Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л
Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л
Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л
Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л
Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л
Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л
Era 111 Stronger Килимско Средство за Регулирање на Боја 5 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Технички
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Грешки при перењето кои резултираат со мешање на боите на килими, технички производ кој овозможува повторно регулирање на боите.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.782,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.485,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Се користи за регулирање на боите на рачно ткаени - вулени ќилими кои се измешани поради грешка при перење.
+ Примената и времето на чекање при апликацијата бара одредено искуство.
+ Дејствува со создавање на целокупно намалување на бојата на килимот.
+ Бидејќи Era 111 Stronger Renk Düzenleyici е технички производ, неговата употреба бара мајсторство.
+ Ве молиме да го погледнете видеото подолу за упатства за употреба на овој производ.


Во процесот на корекција на бојата;

Тепихот се пере наобичаен начин и се исчистува брзо, така што пред да се премине на процесот на исцедување, се остава да се ослика со гелбер. Во ковчегот се додава вода со правилната концентрација на ERA 111 Stronger Регулатор на Бојата (зависи од способноста на тепихот да испушта боја; за 6 метри квадратни на тепих се додава една чаша на 15 литри вода), и се нанесува на целиот тепих. Во овој период, се забележува како боите се коригираат. Ова време може да варира во зависност од процентот на бојата на тепихот и температурата на воздухот. Бидејќи управувањето со времето е многу важно, во овој период, по неколку минути, се преминува на процесот на исцедување, по што одминувањето на водата се прави веднаш.

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.