Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л

Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Најпродавани
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
Era 111 Класик Naturemax Тежок Должност Професионален Шампон за Килими 30 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Тешка Должност - Концентрат
Перформанс Тестирано - Напредно Ниво
Место на употреба Професионални Претпријатија за Перење на Килими
Истакнати разлики Пружа Висок Блесок. (Одобрено од Истанбулскиот универзитет за блесок.) Лесно се исфрла. Не остава лепливи остатоци. Богато пенлив. Со активна пена формула ги носи нечистотиите од дното на површината. Осигурува свеж изглед на боите. Антистатичен - Антиалергичен. Содржи омекнувач. Економичен со ниски трошоци за употреба.
Место на производство ИТОБ Организиран Индустриски Регион / Измир
Gün
Saat
Dakika
Saniye
2.460,00 ₺
2.664,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.050,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
CE СертификатИма                        
ISO 14001 СертификатИма                        
ISO 9001-2018 СертификатИма                       
Извештај за блиставостИма                       
Одобрение од Министерството за здравствоИма                       
Лиценца за ПроизводствоИма                       


Во постапка на индустриско перење на килими; ова е посебно формулирано високоефикасно средство за отстранување на прав, прашина, дамка и други замрсувачи од килимот.

Само за професионална употреба.

Овој шампон проникнува во длабината на површината на килимот, и ги чисти замрсувачите и дамките до корен. Истовремено, осигурува килимот да биде чист и блеснува, без изгубување на боја и штета.

Era 111 килимот Шампони се идеален избор за професионални услуги за перење на килими. Тие се неизоставни помошници за илјадници претпријатија ширум светот.

Погоден е за различни видови килими, вклучувајќи машински изработени килими.

Најголема карактеристика на овој производ е неговата можност да ги освежи и даде блескав изглед на килимот.

Со технологија за неутрализација на миризба.

+ Се користи за индустриско перење на машински и секаков вид рачно изработен вунени килими.

+ Во последните 10 години се произведоа стотици тони од овој производ за Турција и Иноземство.

+ Економичен е кога се разгледува процентот на употреба.

+ Не бара употреба на дополнителен омекнувач.

+ Технички производ за професионалци.

+ Со 30 кг има капацитет за перење на минимум 3000 м² килим.

+ Во меки води, со 1 тон вода ставете 5 кг и добро измешајте, со добиениот микс можете да перете 500 м² килим."

Пред перењето на тепиците, би било подобро да го отстраните правото.

Класичниот Naturemax Шампон за теписи е концентриран производ, па затоа ви препорачуваме да го користите размешано во топла вода, особено за време на зимата. 

Корисници на автоматски машини:

  • Додадете 5 кг во 1 тон мека вода, добро измешајте и со оваа смеса можете да перете 500 м² теписи во автоматската машина. Можете да ги подесите поставките на машината според овие пропорции. 

Корисници на рачни машини:

  • Додадете 5 кг во 1 тон мека вода, добро измешајте и со оваа смеса можете да перете 500 м² теписи во рачната машина.
  • Перете текстилни теписи и текстилни ткаенини, перете брзо и одма постиснете.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.