Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л

Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Најпродавани
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Nitro Тежок Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Тежок Задолжител - Концентриран
Перформанс Тестирано - Напреден Ниво
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Враќа Висок Блесок. (Одобрено од Истанбулскиот универзитет за блесок.) Лесно се исплакнува. Не остава лепливи остатоци. Богато пенлив. Со активна пена формула ги носи нечистотиите од дното на површината. Осигурува свеж изглед на боите. Антистатичен - Антиалергичен. Содржи омекнувач. Економичен со ниски трошоци за употреба.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
Gün
Saat
Dakika
Saniye
2.190,00 ₺
2.348,40 ₺
Vergiler Hariç: 1.825,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
CE СертификатИма                        
ISO 14001 СертификатИма                        
ISO 9001-2018 СертификатИма                       
Извештај за блиставостИма                       
Одобрение од Министерството за здравствоИма                       
Лиценца за ПроизводствоИма                       


Во постапка на индустриско перење на килими; ова е посебно формулирано високоефикасно средство за отстранување на прав, прашина, дамка и други замрсувачи од килимот.

Само за професионална употреба.

Овој шампон проникнува во длабината на површината на килимот, и ги чисти замрсувачите и дамките до корен. Истовремено, осигурува килимот да биде чист и блеснува, без изгубување на боја и штета.

Era 111 Шампони за Килими се идеален избор за професионални услуги за перење на килими. Тие се неизоставни помошници за илјадници претпријатија ширум светот.

Погоден е за различни видови килими, вклучувајќи машински изработени килими.

Најголема карактеристика на овој производ е неговата можност да ги освежи и даде блескав изглед на килимот.

Со технологија за неутрализација на мирис.

+ Се користи за индустриско перење на машински и секаков вид рачно изработен вунени килими.

+ Во последните 10 години се произведоа стотици тони од овој производ за Турција и Иноземство.

+ Економичен е кога се разгледува процентот на употреба.

+ Не бара употреба на дополнителен омекнувач.

+ Технички производ за професионалци.

+ Со 30 кг има капацитет за перење на минимум 5000 м² килим.

+ Во меки води, со 1 тон вода ставете 5 кг и добро измешајте, со добиениот микс можете да перете 825 м² килим."

Тапанците пред пранјето е добро да се одстранат за подобри резултати.

Шампонот за тапани Nitro е концентриран производ, затоа ви препорачуваме да го користите размешано во топла вода, особено за време на зимата. 

Корисници на автоматски машини:

Додајте 5 кг во 1 тон мека вода, добро измешајте и со оваа смеса можете да перете 825 м² тапани во автоматската машина. Можете да ги подесите поставките на машината според овие пропорции. 

Корисници на рачни машини:

Додајте 5 кг во 1 тон мека вода, добро измешајте и со оваа смеса можете да перете 825 м² тапани во рачната машина.

Перете текстилни тапани и текстилни ткаенини, перете брзо и одма постиснете. 

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.