Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л

Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Најпродавани
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
Era 111 Super Naturemax Тешко Должност Професионален Шампон за Килими Супер Концентрат 30 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Тежок Задолжител - Концентриран
Перформанс Тестирано - Напреден Ниво
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Враќа Висок Блесок. (Одобрено од Истанбулскиот универзитет за блесок.) Лесно се исплакнува. Не остава лепливи остатоци. Богато пенлив. Со активна пена формула ги носи нечистотиите од дното на површината. Осигурува свеж изглед на боите. Антистатичен - Антиалергичен. Содржи омекнувач. Економичен со ниски трошоци за употреба.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
Gün
Saat
Dakika
Saniye
2.495,00 ₺
2.664,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.079,17 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
CE СертификатИма                        
ISO 14001 СертификатИма                        
ISO 9001-2018 СертификатИма                       
Извештај за блиставостИма                       
Одобрение од Министерството за здравствоИма                       
Лиценца за ПроизводствоИма                       


Во индустриските процеси на перење на килими; ова е специјално формулиран високоефикасен производ за отстранување на прав, прашина, дамки и други загадувачи од килимот.

Само за професионална употреба.

Овој шампон проникнува во длабината на површината на килимот, и ги чисти загадувачите и дамките до корен. Истовремено, осигурува килимот да биде чист и блесен, без изгубување на боја и без штета.

Era 111 Шампони за Килими се идеален избор за професионални услуги за перење на килими. Тие се неизоставни помошници за илјадници претпријатија ширум светот.

Погоден е за различни видови килими, вклучувајќи машински изработени килими.

Најголемата особеност на овој производ е неговата способност да ја подари блескавост на килимот.

Со технологија за неутрализација на мирис.

+ Се користи за индустриско перење на машински и рачно изработени вунени килими.

+ Во последните 10 години се произведоа стотици тони од овој производ за Турција и Зад Граница.

+ Економичен е кога се разгледува процентот на употреба.

+ Не бара користење на дополнителен омекнувач.

+ Технички производ за професионалци.

+ Со 30 кг има капацитет за перење на минимум 6000 м² килим.

+ Во меки води, со 1 тон вода ставете 5 кг шампон и добро измешајте, со добиениот микс можете да перете 1000 м² килим."

Пред перењето на тепици, би било подобро да го отстраните правото.

Супер Нејчемакс Хали Шампон е концентриран производ, па се препорачува да се користи во топла вода, особено за време на зимата. 

Корисници на автоматски машини:

Додадете 5 кг во 1 тон мека вода и добро измешајте. Со оваа комбинација, можете да перете 1000 м² тепици во автоматска машина. Можете да ги подесите поставките на машината според овие пропорции.  

Корисници на рачни машини:

Додадете 5 кг во 1 тон мека вода и добро измешајте. Со оваа комбинација, можете да перете 1000 м² тепици со рачна машина.

Перете раком тепиците од вуна и рачно ткаеници, перете брзо и одма истиснете.

Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.