Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг

Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
Era 111 Etamax Тешко Професионално Средство за Отстранување на Пети 20 кг
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Висок Ефект
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Dezenfeksiyon Etkilidir.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.602,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.335,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Специјален производ со извонредно дејство на преку 100 видови пети и масни остатоци

+ Тежок агент за отстранување на масло, пети и нечистотии

+ Концентриран производ

+ Се користи со додавање на мала количина во смеса од детергент и вода. Исто така, се користи како помошен производ што може да се аплицира локално на петите по перењето.

Етамакс Леке Сокучи е многу моќен производ. Некои видови килими можат да реагираат по-различно поради разликата во структурата на нишките, затоа прво направете испитување на мал дел од килимот пред да го користите производот на локален начин.

  • Се користи за отстранување на пети и како помагачно средство при перење на секаков вид на килим и текстил.
  • После перењето на килимот, може да се применува локално со распрскување на петите со помош на распрсквач, исто така може да се додаде во смеса од детергент и вода во однос од 1/100 како додаток за подобра ефикасност.

ERA 111 ЕТАМАКС ЧИСТАЧ НА ПЕТСТАИ

ЧАЈ МЛЕКО ЈОГУРТ
РУЖ БЛАТО ЧОКОЛАДА
БОЈА ЗА ЧЕШМА ЛАК ЗА НОКТИ (ОКЕЈ) НЕСТИРЛИВА ОЛОВКА
МАСЛО ПЕТСТАИ ЗА ПЛИЈЕКА УРИН
РЖА ЖОЛТИ ПЕТСТАИ
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.