Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л

Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
Era 111 Отстранувач на дамки со кислород 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Висок Ефект
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Активни молекули на кислород
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.458,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.215,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Активни молекули на кислород

+ Тешки отстранувачи на пети

+ По заминувањето, може да се користи локално за пети, или во смеса со вода кога нема да се користи тврда четка, со додавање на 1/100 спротиво со детергентот.

Не треба да го користите производот со голи раки. Во текот на употребата, обвржете ракавици. Допирот на производот со раката може да предизвика привремена осетливост (бележ) на раката.

Оксигенскиот лепок испорачувач е производ со активни молекули на хидрогенска основа. Зашто некои типови на килими имаат различна структура на влакнот, можат да имаат различни реакции. Затоа препорачуваме да направите тест на малиот дел од килимот пред да го користите производот.

  • Се користи за отстранување на пети на секакви видови на килими и текстил и како додаток за перење.
  • Можете да направите локална интервенција на петите со користење на ракавици. Исфрлајте една кафена лажица од оксигенскиот лепок на петата и оставете да стои две минути. Потоа избришете ги петите со четка или крпа. Исто така, може да се додаде во смеса со сапунска вода во однос од 1/100 како додаток за поддршка.

ERA 111 КИСЕЛИНСКИ ОДСТРАНУВАЧ НА ПЕТСТАИ

ВОЌЕН ПЛОД КОЛА СЛАДОЛЕД
АЛКОХОЛНО ПИЈАНСТВО ХРАНИТЕЛЕН БОЈДАН КРВ
СЕНФ ВИНО СОК ОД ВОЌЕН ПЛОД
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.