Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л

Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
Era 111 A Тип Ефект Тешки Отстранувачи на Петна 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење индустриски
Перформанс Висок ефект
Место на употреба Професионални оператори за перење на ќилими
Истакнати разлики Извонреден ефект на преку 100 типа на петна и остатоци од масноќа
Место на производство ITOB Организирана Индустриска Зона / Измир
1.344,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.120,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


За да ги добиете Чистачите за Петли на Тепихот по пониска цена од онаа која ја гледате овде, контактирајте ги нашите Клиентски Консултанти

+ Извонредно ефикасни на преку 100 видови на петли и масни остатоци.

+ Чистач за тешки масни, петли, и мрс

+ Концентриран производ

+ Се користи со додавање на мала количина во детергентната вода. Исто така може да се користи како помошно средство за локална апликација на петли по перењето

А типот нафтен лепитол е многу силна состојка. Поради различноста во структурата на нишката на некои типови на ќилими, може да има различни реакции. Затоа, претходно треба да направите тест на мала површина на ќилимот пред да го користите производот.

Користење на ќилим:

  • Се користи за отстранување на пети и како помошно средство за пранје на сите типови на ќилими и текстил.
  • После пранјето, може да се нанесе локално на петите на ќилимот со пумпичка, или да се додаде во детергентот со однос од 1/100 во мешавината со вода како додаток.

Користење во перална машина:

  • Ставете го детергентот во просторот за детергент на машината и стартувајте ја машината.
  • Кога машината почнува да се полни со вода, додадете 100 мл (2 чаши) А типот нафтен лепитол.
  • За тешки и исушени пети: Додајте 2 мл (1 чаена лажичка) А типот нафтен лепитол врз петата и оставете неколку минути. (Не дозволувајте местото да се исуши.)

ERA 111 А ТИП ЕФЕКТ
КАФЕ СОС СОУС
КЕЧАП ВОДЕНО ОСНОВНА БОЈА НА ЛАТЕКС БЛЈУВ
ЛЕКОВИ ИСПУСТЕНА ГУСТА СВЕЖА МАС ИЗГОРЕНА МАС (ПРСКАЊЕ)
ДОДАТНО: ЕФИКАСНО ЗА ПОВЕЌЕ ОД 100 ВИДОВИ ПЕТСТАИ
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.