Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л

 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
Најпродавани
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
 Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
Era 111 Di-Panzer Тежок Флексибилен Одстранувач на Петна 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење индустриски
Перформанс Висок ефект
Место на употреба Професионални оператори за перење на ќилими.
Истакнати разлики Одличен ефект на бушави, бамбус, непалски, вискоза, волнени теписи и други специјални теписи
Место на производство ITOB Организирана Индустриска Зона / Измир
2.484,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.070,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


За да ги купите средствата за отстранување на петна за тепици по поскапа цена, контактирајте ги нашите консултанти за клиенти

+ Извонреден ефект на тепици од јантар, бамбус, Непал, вискоза, вуна и други специјални теписи.

+ Тежок одстранувач на петна. Специјален производ.

+ Концентриран производ

+ Во индустриското перење, можно е да се додаде пола литар Era 111 Di-Panzer одстранувач на петна во 100 литри прање вода како помошен производ.

Некои видови килими поради разликата во структурата на влакната може да реагираат по различен начин. Затоа, пред употреба на производот, направете испитување на мала површина на килимот.

Користење на килими;

  • Натопете ја петната со топла вода ако е можно, а во спротивно, со ладна вода. Нанесете половина чаена кашичица Era 111 Di-Panzer ликвид за отстранување на петна на петното со широчина од 3 см.
  • По изминати 1 минута, исчеткајте го петното со помош на мала четка. Кога петното ќе се отстрани, исфатете ја областа на петното.
  • Во индустриските пералници, 500 милилитри Era 111 Di-Panzer ликвид за отстранување на петна се додаваат на 100 литри вода со детергент како дополнителен производ за употреба.

Користење на другите текстилни производи;

  • Петното на кревет, завеси, ќебе и други текстилни производи се натопува и се нанесува половина чаена кашичица Era 111 Di-Panzer ликвид за отстранување на петна на петното со широчина од 3 см.
  • Отстранете го петното со четка или ткаенина. Потоа, направете добро исплакнување.

ERA 111 ДИ-ПАНЦЕР ЧИСТАЧ НА ПЕТСТАИ

ЧАЈ МЛЕКО ЈОГУРТ
РУЖА БЛАТО ЧОКОЛАДА
БОЈА ЗА ЧЕШМА ЛАК ЗА НОКТИ (ЛАК ЗА НОКТИ) НЕСТИРЛИВА ОЛОВКА
МАСЛО ПЕТСТАИ ЗА ПЛИЈЕКА УРИН
РЖА ЖОЛТИ ПЕТСТАИ КАФЕ
АЈВАР СОС КЕЧАП
ВОДЕНА ЛАТЕКС БОЈА БЛЈУВ ЛЕКОВИ
ИСПУСТЕНА ГУСТА СВЕЖА МАС ИЗГОРЕНА МАС (ПРСКАЊЕ)
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.