Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Мастило Расолуција 20 Л

Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
Era 111 Мастило Расолуција 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Ендустриски
Перформанс Висок Ефект
Место на употреба Професионални Фирми за Пранје на Килими
Истакнати разлики Омогуќува ефикасно решение за суше и упорито масло.
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.530,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.275,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Ефикасно решение за тврдоглави утроени масла

+ Локално или во комбинација со Шампон за теписи во вода; може да се користи како додатен разголувач на масло со однос од 1 литар на 100 литри вода.

  • Може да се користи прскајќи со спреј на упорити масни петси, или користење со триење на масниот регион.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.