Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л

Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Најпродавани
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
Era 111 A Тип Плус Тежок Убавувач на Петли 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење индустриски
Перформанс Висок ефект
Место на употреба Професионални оператори за перење на ќилими.
Истакнати разлики Извонреден ефект на преку 100 типа на петна и остатоци од масноќа
Место на производство ITOB Организирана Индустриска Зона / Измир
Gün
Saat
Dakika
Saniye
2.118,00 ₺
2.322,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.765,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


За пониска цена од ова што ги гледате тука на Производи Чистење Директ можете да разговарате со нашите Клиентски Консултанти

+ Извонреден ефект за повеќе од 100 типови на петли и масни остатоци. 

+ Тежок Убавувач на Петли, Масло, Петли, Сапун

+ Концентриран производ

+ Се користи со додавање на мала количина во детергентна смеса. Исто така се користи како дополнителен производ за локално нанесување на петли по перењето.


A типот Плус Лепитол е многу силна состојка. Поради различноста во структурата на нишката на некои типови на ќилими, може да има различни реакции. Затоа, претходно треба да направите тест на мала површина на ќилимот пред да го користите производот.

Користење на ќилим:

  • Се користи за отстранување на пети и како помошно средство за пранје на сите типови на ќилими и текстил.
  • После пранјето, може да се нанесе локално на петите на ќилимот со пумпичка, или да се додаде во детергентот со однос од 1/100 во мешавината со вода како додаток.

Користење во перална машина:

  • Ставете го детергентот во просторот за детергент на машината и стартувајте ја машината.
  • Кога машината почнува да се полни со вода, додадете 100 мл (2 чаши) Era 111 Лепитол Плус.
  • За тешки и исушени пети: Додајте 2 мл (1 чаена лажичка) Era 1111 A типот Плус Лепитол на петите и оставете неколку минути. (Не дозволувајте местото да се исуши.)

ERA 111 А ТИП ПЛУС

КАФЕ СОС СОУС
КЕЧАП ВОДЕНО ОСНОВНА БОЈА НА ЛАТЕКС БЛЈУВ
ЛЕКОВИ ИСПУСТЕНА ГУСТА СВЕЖА МАС ИЗГОРЕНА МАС (ПРСКАЊЕ)
ДОДАТНО: ЕФИКАСНО ЗА ПОВЕЌЕ ОД 100 ВИДОВИ ПЕТСТАИ
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.