Како Можеме Да Ви Помогнеме?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л

Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Најпродавани
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
Era 111 Матик Кресло и Подлога Чистач 20 Л
ОНИЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ШТО ГО ПРАВАТ ТОА СОВРШЕНО
Тип на користење Тежок Задолжител - Концентриран
Перформанс Тестирано - Напреден Ниво
Место на употреба Професионално Чистење на Седишта и Подлоги
Истакнати разлики Професионален ефект при перење на фотели
Место на производство Итоб Организиран Индустриски Регион / Измир
1.578,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.315,00 ₺


ДРУГИ ТЕХНИЧКИ ОСОБИНИ
СЕ СертификатПостои                        
ISO 14001 СертификатПостои                        
ISO 9001-2018 СертификатПостои                       
Одобрение од Министерството за ЗдравствоПостои                       
Лиценца за ПроизводствоПостои                       


+ Професионална апликација за чистење на седишта, врло ефикасен производ.

+ Дава блесок.

+ Лесно се исплакнува.

+ Прилагодлива пена.

  • Се користи со додавање на 100 мл во 10 литри вода.
  • За подобро чистење на тешките петна, истурајте 1 чаена лажичка Era 111 Матичен чистач за креветни гарнитури врз петното и распределете го. По неколку минути можете да продолжите со процесот на миење на местото.
  • Кога се користи заедно со Era 111 Ринс раствор за исцедување на креветни гарнитури, дава подобри резултати.
Користиме колачиња и други слични технологии за подобрување на вашиот искус на пребарување и функционалноста на нашиот веб-сајт. Политика за Приватност.